Skip to content

Perma-Shine Lakkbeskyttelse

Perma-shine

Perma-Shine metoden er ingen polering, det er en lakkbeskyttelse som ved kjemiske reaksjoner binder seg permanent med lakken helt inn til metallet. I motsetning til “gjør-det-selv” produkter som finns på markedet, er Perma-Shine en profesjonell garantisikret behandlingsmetode.

Perma-Shine lakkforsegling er utviklet gjennom en omfattende forskning av kjemiingeniører og fargeeksperter. Resultatet har blitt en perfekt lakkbeskyttelse til en rimelig kostnad. Med et dyptvirkende rensemiddel åpnes porene i lakken og muliggjør fjerning av døde lakkpartikler og polishrester. Deretter behandles lakken med et spesialpreparat bestående av teflon, silikoner, hartser, akryler og dyptvirkende fargebevarende stoffer. Disse trenger helt ned til metallet og gjenoppfrisker lakken til sin opprinnelige farge gjennom å aktivere og omslutte hvert individuelt lakkmolekyl. Hvert eneste lakkmolekyl beskyttes mot angrep.

Perma-Shine lakkforsegling tåler temp. ned til ÷50 grader og opp til +200 grader uten å krakkelere eller sprekke. Perma-Shine lakkforsegling utføres kun av spesialutdannede fagfolk hos autoriserte forhandlere.

Skal bilen påsettes selvklebende reklame bør bilen behandles først.

Ønsker du å Behandle din bil?

Finn en forhandler i nærheten av deg, eller ta kontakt!